Trana

 
 
 
Måndag. Har snöat in lite på att vika tranor. De börjar bilda en hel liten armé här hemma. 

Sommarens sista suck

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Förra helgen drog sommaren sin sista suck, och vi passade på att ta cyklarna och trampa ut till Amundön. Hav, skog, picnic och hästar. Kunde inte bli mycket bättre. 
 
Och nu är det helg igen. En trevlig sådan önskar jag er! 

Dos años

 
Nu är det sent, och jag missade visst rätt dag, men igår firade vi två år i vår kära lägenhet. Om någon är intresserad av hur första året såg ut kan man kika här. Det ni ser på bilden ovan är vad jag tror är lägenhetens mest fotograferade hörn. Och för att fira tvåårsdagen kommer här en kavalkad av bilder på samma hörn från året som gått. Enjoy. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Götaälvbron och valet

 
Hade aldrig trott att politik skulle kunna göra mig så uppgiven och deppig som jag blev i söndags. Hur kunde en så solig dag sluta så svart? 
 
 

Förhöst i vardagsrummet

 
 
 
 
Har knappt flyttat runt en enda pryl här hemma i sommar, knappt ens plockat in blommor och kvistar. Antar att jag har haft annat för mig. Nu när jag har börjat gilla tanken på höst smyger sig dock inspirationen på igen. Men den snea tavlan i vänstra hörnet vill aldrig hänga rakt, hur mycket inspirationen än flödar. 
 

Årets släng av London-längtan

 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har skrivit om det förr, och det slår aldrig fel. Varje år när vi når september, sommaren sakta övergår till höst, skolorna startar och människor liksom verkar lite mer peppade på vardagen än vanligt, då längtar jag efter London. För trots att det är klyschigt var det min första stad efter hemstaden, min första stad där jag klarade mig själv och min första storstadskärlek. 
 
 
I've said it before: every autumn makes me miss London.

Drömmen om köket

 
 
 
 
 
 
 
 
Klicka på bilderna för källa.
 
Köket är det rum i lägenheten jag gillar allra minst. Det beror till stor del på att det när vi flyttade in var så vansinnigt skitigt. Det gick liksom inte riktigt att komma över det; trots timmar av skrubbande är luckorna från 80-talet fortfarande lätt klibbiga av decenniers stekos. Detta är trist, eftersom jag ändå spenderar en hel del tid där. Nu har ju inte vi riktigt tid och resurser till någon riktig köksrenovering, men lite sandpapper och ny färg kanske ändå skulle göra susen...
 
 

RSS 2.0