Fredagsdejt på en onsdag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eftersom jag jobbar alla vardagar, och Eric jobbar nästan alla helger, blir det här med helgkänslan lätt lite lidande. Så vi bestämde oss för att ta saken i egna händer och skapa en egen liten mitt-i-veckan-helg i onsdags. Flexade ut lite tidigare från jobbet, gick på en liten upptäcktsfärd och hittade stans mysigaste uppförsbacke och ett litet antikvariat.
 
Målet var egentligen konstmuseet och utställningen med Vivian Maier (andra gången för mig). Verkligen ett tips, den visas en vecka till. Götaplatsen var nästan som en liten camping, och avenyn var sällsynt fin med höstlöv på marken. Göteborg alltså, staden gör sig bra i hösttider.
 
Efter utställning och citypromenad gick vi till Cyrano i Vasa och åt pizza. Nu är jag ju ingen pizzakännare, men en av stans bättre pizzerior om man säger så..
 
Efter det åkte vi hem och åt ostkaka, tog sovmorron och firade låtsaslördag med en extra fin frukost. 

Söndag

 
 
 
Det jag saknar mest med att vara student är alla långa frukostar. Är det bara föreläsning 10-12 tre dagar i veckan (hej självstudier) finns det ju i det närmsta oändliga möjligheter till det. Därför tänkte jag nu när det är söndag passa på att ta en riktigt lång frukost och vara förmiddagsledig. Att såsa runt i pjamasaktiga kläder och sippa på en kopp te är något av det bästa jag vet. 

RSS 2.0