Vitt och fräscht och sommar i köket

 
 
 
- Köket här hemma har alltid känts lite svårt. Det är litet, gammalt, byggt i en konstig vinkel och har nästan aldrig sol. Saken har inte blivit bättre av att jag från dag ett varit trött på den "moderna" fondtapeten (syns i andra bilden här) som satt uppe när vi flyttade in. Efter många storslagna planer på hur väggen skulle se ut i stället, fick jag för några veckor sedan nog och målade väggen vit. Vit och fräsch och inte det minsta störande. Och eftersom jag aldrig målad och spacklat och slipat och grejat så mycket på egen hand förut, är jag mäkta stolt över vår nya vita släta vägg. 
 
- Jag har börjat försöka springa varannan dag även om jag varken är snabb eller uthållig än. I morse var jag ute före frukost (men tillräckligt sent för att det skulle ha hunnit bli 18 grader ändå) och åt finfrukost med bok när jag kom hem. Är lite kluven över huruvida jag ska nämna träning här eller inte. Det blir lätt en sån hetsig och jobbig känsla tänker jag. Men nån gång ibland kanske det kan gå bra...
 
- Nu är det verkligen så mycket sommar här. Hundkex i varenda dike och på vårt köksbord, bastu på inglasade balkongen och fullt på alla uteserveringar. Och igår när jag cyklade över Tingstadstunneln doftade det saltvatten. Säga vad man vill om tunneln, men med en enda liten vindpust lyckades den platsen just då förmedla semester, sol, hav, måsskrik, klippor, sommaridyll.
 
 
A few weeks ago I repainted a wall in our kitchen. Before it had an (in my opinion) awful wallpaper as seen here. After severeal ideas on how we wanted it to look, I finally had enough of the "modern" wallpaper and painted it all white. Hopefully we will paint it another colour in the future, but for now it feels good with plain, boring, light and fresh and light white. 
 
 
 

Comments
Postat av: Emma H

Bra jobbat med väggen! Det blev riktigt fräscht!

Svar: Tackartackar :)
Sarah

2014-05-22 @ 12:16:18
Postat av: Mia

Snyggt! =)

Svar: Tack :)
Sarah

2014-05-23 @ 02:42:18
Postat av: C

Så fint det blev! Kunde du bara få in saltvattensdoften i köket också bleve det perfekt. (Jag tillhör de där som även gillar tångdoft, vilket tydligen gör mig till ett unikum. Det blir alltid lite konstig stämning när alla andra säger urrk! när man åker förbi en tångbeklädd strand och jag säger mmm! Var står du på tånguppskattningsskalan?)

Svar: Hm, tång alltså… tillfället ska vara rätt och då kan det vara ok, men annars… luktar det ju lite unket ;)
Sarah

2014-05-23 @ 15:11:24
Postat av: Terese Wahlberg

Massor av fina ord om dig i min blogg! Kram T

Svar: Åh tack så hemskt mycket! Blir hur glad som helst :D
Sarah

2014-05-23 @ 20:11:41
URL: http://moodboardwithflowers.blogspot.se
Postat av: Vicky

oslo! du får inte missa operahuset, det är precis bredvid tågstationen, och hur fint som helst. knalla upp där på taket och spana ut över fina oslofjorden! gudrun sjödén där jag jobbar är också ett stenkast ifrån stationen, på nedre slottsgate 15!

Svar: Tack för tipsen! Kommer och hälsar på om jag hittar ;)
Sarah

2014-05-25 @ 01:02:47
URL: http://vickys.se/

Thank you for taking the time to comment!

Name:
Remember me?

E-mail address: (will not be published)

URL/Blog address:

Comment:

Trackback
RSS 2.0