En ostruken fransk riviera

 
 
 
 
Var på en liten secondhandrunda i helgen. Hittade det mesta jag var ute efter, vilket ledde till lite ommöbleringar här hemma. Ska nog bli bilder på det också så småningom.
 
Har egentligen köpstopp på allt som är onödigt, men en liten sjökortsscarf över franska rivieran slank på något vis ändå med. Passade ju så fint som duk i vardagsrummet ihop med skillan som Eric tog med sig hem åt mig. Vårigt.
 
Och det där med att stryka, vem orkar det egentligen? Tänker att det inte gör något, intalar mig att det är charmigt, och kör på ändå. 
 
 

Comments
Postat av: C

Vilken underbar duk! Och strykning är en kraftigt överskattad syssla. Vi har bara ett litet resestrykjärn som endast tas fram vid ytterst speciella tillfällen. Dessa tillfällen är färre än många tror.

Svar: Skönt att inte vara ensam om det! ;)
Sarah

2014-03-24 @ 16:42:18
Postat av: Annie

Hej! Är det månne en vattenspruta jag ser i bakgrunden? I så fall, var finns en sådan att få tag på? Letat runt lite utan resultat, så tänkte fråga dig nu när jag ser en!
/Annie
www.anniesenkla.se

Svar: Hej! Just den där är från Balders Hage här i Göteborg, men den verkar finnas i webshopen också (http://www.baldershage.se/sprayflaska-p-2580-c-318.aspx). Annars har jag sett liknande lite här och var i andra butiker också! Kram/Sarah
Sarah

2014-04-05 @ 13:39:16
URL: http://anniesenkla.se
Postat av: Annie

Tack för tipset!

2014-04-07 @ 19:08:48
URL: http://anniesenkla.se

Thank you for taking the time to comment!

Name:
Remember me?

E-mail address: (will not be published)

URL/Blog address:

Comment:

Trackback
RSS 2.0