“Animals don't behave like men […] They have dignity and animality.”

 
 
I måndags, när jag tog bilderna, sken solen in genom fönstret och gjorde hela lägenheten alldeles vårig. Och nu, medan jag skriver detta, regnar det och det känns mest som november och jag vill inte riktigt gå ut även om man ju måste det ibland. Regn kan ju ändå vara helt ok, när man hittat någon bra inomhusaktivitet att pyssla med. 
 
Denna inomhusaktivitet kan till exempel vara att läsa min nya favoritbok för stunden: Watership Down av Richard Adams. En klassiker, och så himla mysig! Det är väl egentligen en barnbok, men en väldigt välskriven och inte alls barnslig sådan. Den handlar om ett gäng kaniner som måste fly och uppleva massa faror, och allting i boken är så fint beskrivet. Hur kaninerna tänker och pratar med varandra, hur de beter sig och hur det idylliska engelska sommarlandskapet ser ut. Om du prövar kommer den att vara något av det mysigaste du läst! Fast man kanske måste gilla gulliga fluffiga sniffiga (och lite luriga) djur för att helt och hållet uppskatta den. 
 
 
 
A few days ago the sun was shining through our dirty windows. Today it's raining. But at least the rain gives me a good reason to stay indoors and read Watership Down by Richard Adams. It's such a lovely book!
 

Comments
Postat av: Annie

Åh, jag ÄLSKAR den boken, läste den hur många gånger som helst som tonåring! Får jag låna den när du är klar?

Svar: Såklart att du får!
Sarah

2014-03-19 @ 16:06:16
Postat av: M

Har också läst den. En klar favvo! Absolut för vuxna!

2014-03-19 @ 16:58:14

Thank you for taking the time to comment!

Name:
Remember me?

E-mail address: (will not be published)

URL/Blog address:

Comment:

Trackback
RSS 2.0