Magneter

 
Jag är en sån som har kylskåpet fullt av magneter och slumpmässigt utvalda bilder på kylskåpet. Vet inte riktigt varför, men det känns lite extra privat att visa de här bilderna. Kanske för att kylskåpsmagneter inte är så himla hett, och för att det liksom är lite personligt vad som hamnar där. Men det är ju därför det är så himla charmigt också! Så kan inte låta bli att samla blandade bilder på kylskåpet. 
 
 
Ska man ha magneter på kylskåpet, tänker jag att man åtminståne kan ha lite tjusiga varianter. För himla länge sedan gjorde jag klassikern limma-knappar-på-magneter, men knapparna räckte inte riktigt till. Så nu har jag äntligen tagit mig i kragen och piffat till de resterande magneterna med garnploppar. Gjorde helt enkelt som när man gjorde garnbollar när man var liten, fast riktigt riktigt täta, och utan att klippa upp dem och göra dem tussiga. Blev gulligt tycker jag.  
 
 
P.S. Har helt och hållet snöat in på Veronica Maggios senaste igen, så himla bra! Har jättesvårt att slita mig och lyssna på något annat just nu. Hjälp mig, tips!?!?!
 
 
Fridge magnets and pictures. Classic. 
 
 

Comments
Postat av: Julia

Bästa lovsången: Enter the worship circle! album ----> The fourth circle

kram


Svar: Tack för tipset Julia! Sjukt go första låt på skivan.
Sarah

2014-01-31 @ 14:31:00
URL: http://loppisateljen.blogg.se
Postat av: C

Har du lyssnat på Gungor? För några år sedan dök "God is not a white man" upp vid en Youtube-sökning och den håller än idag. Annars är Lhasa de Sela en riktig höjdare som aldrig riktigt fick det genomslag hon hade förtjänat. Konserten med henne jag fick uppleva på Kulturhuset i Stockholm var en av de största upplevelserna jag haft i livet än så länge.

Svar: Tack för tipsen, ska lyssna in mig!
Sarah

2014-02-07 @ 13:28:22

Thank you for taking the time to comment!

Name:
Remember me?

E-mail address: (will not be published)

URL/Blog address:

Comment:

Trackback
RSS 2.0