"Det blir trist när det blir färdigt"

God morgon/förmiddag. Är fortfarande inne i jullovslunken, och ägnar dagarna till att titta på film och måla om inne i förrådet/walk-in-closeten. Och lyssna på Tomas Sjödins vinterprat. Fantastiskt bra, alla borde höra det tror jag (klicka här!). Rekommenderar att lyssna med musik, faktiskt. Den är också bra!
 
Han pratar om den viktiga vilan, om att vila före man blir färdig (för det blir man ju aldrig någonsin), om att vila mitt i, om vilan som något man gör för att man älskar, om vikten av små ord. Att vila mitt i det pågående, mitt i röran, före man blir klar, det är något i varje fall jag behöver lära mig. 
 
 
 
About how important it is to rest, even before you finish something, in the midst of the ongoing disorder. Because you never ever really get done, there will always be something more to finish. That's something I need to learn. 
 

Comments
Postat av: C

God fortsättning på det nya året!
Det var ju lustigt att jag gick in på din blogg just för att i en kommentar fråga om du hade läst den nya Tomas Sjödin-boken och så skriver du om hans Vinterprat som avhandlar samma ämne... Livets små synkroniciteter. Jag tänkte ställa mig i bibliotekskö på boken snarast. Har du även läst?
C

Svar: Tack detsamma! Har inte läst den än, men är sugen, bibliotekskö låter som en bra idé :)
Sarah

2014-01-05 @ 18:00:58

Thank you for taking the time to comment!

Name:
Remember me?

E-mail address: (will not be published)

URL/Blog address:

Comment:

Trackback
RSS 2.0