De senaste dagarnas kreativa ryck

 
Nästan hela vårterminen kommer jag bara att plugga på halvfart. Resten av tiden tänkte jag ägna åt jobbsökeri. Har ju ändå fått himla mycket ledig tid nu, det fyller liksom inte riktigt ut 8 timmar om dagen. Det känns än så länge rätt ok med all extra tid, då får jag ju tid att beta av alla dessa projekt som jag har i huvudet, och som liksom aldrig annars blir av.
 
Det är ju inga jobbiga projekt alls, det är ju inte det. Sy lite kuddfodral, laga en hög kläder, sy om duschdraperiet (jomen faktiskt, inlägg på det kommer), fixa och pilla och flytta runt alla grejer här hemma... Förra inlägget handlade om att jag inte riktigt vet vilken riktning inredningen här hemma ska ta. Och det vet jag väl fortfarande inte, men lite inspiration fick jag nog allt av att kolla på bilderna. 
 
Med inga pengar alls går det ju faktiskt att åstadkomma en hel del förändring (även om det mesta såklart är samma). Av tugstuvar blir det nya kuddfodral, tavlor, möbler och prylar byter plats, garderoben målas om med överbliven färg, mammas gamla kläder sys om, nedfallna kvistar hämtas in, en gammal lampa rotas fram från vinden och plockas isär till en ny lampa, och så vidare och så vidare. Det mesta i vår lägenhet är gammalt före vi fick hem det, och mycket har kostat nästan inga pengar alls. Känns skönt att veta, både för ekonomi och miljö. 
 
 
 
I'm spending my days studying a little, looking for a job... and doing all sorts of creative projects that cost almost no money at all. 
 

Comments
Postat av: Johannas Retro

Vad skulle du vilja jobba med då?
Tycker ni bor så himla fint! Vill också fixa lite hemma!

Svar: Att bli någon typ av miljöstrateg/planerare eller att jobba inom samhällsplanering vore en dröm! Något sånt :) Tack så mycket, vad glad jag blir!
Sarah

2014-01-23 @ 08:54:26
URL: http://johannasretro.com

Thank you for taking the time to comment!

Name:
Remember me?

E-mail address: (will not be published)

URL/Blog address:

Comment:

Trackback
RSS 2.0