Och se så många blommor som redan slagit ut på ängen

 
 
 
 
Helgen var som sagt semester och sommar och magisk. Och i änden av kyrkogården hittade vi (och ett gäng andra gamlestadsbor) en fantastisk picnicplats täckt av blommor. Det är liksom blommor vart man än vänder sitt huvud. Och så är det sommarvarmt! Har jag sagt det redan? Kan liksom inte komma över hur fantastiskt vädret har varit det senaste. Nästan så det skulle kännas OK med regn på valborg. Men bara nästan. 
 
Och jag sydde om en kjol jag hittade på en femkronorsloppis i Arvika en gång. Ett tag var den klänning, men nu är den kjol igen. Den lilla knytblusen har jag haft så länge jag kan minnas, och tagit fram och burit i omgångar. Minns att jag hade den på skolavslutningen i 8an, tillsammans med limegrönt linne som stack fram under, en lugg väldigt lik mitt utväxtprojekt jag har nu, fladdrig jeanskjol och bekväma "snygga" toffelsandaler. Den sitter lite tightare numera kan man säga...
 
 
I can't get over that it's already summer (at least for a little while) in Gothenburg. The last weekend was truly magical. 
 

Comments
Postat av: Viktoria

Jättejättefin klädkomposition! Jag önskar den där kjolen låg i min garderob!

2014-04-28 @ 21:26:40
Postat av: C

Jag har funnit en artikel som nog kan intressera dig såsom intresserad av kläder/design i kombination med ekologi. Själv blev jag väldigt glad att se att någon verkligen jobbar för detta: http://fashion.telegraph.co.uk/columns/tamsin-blanchard/TMG10765035/Roll-out-the-green-carpet-for-Livia-Firth-the-queen-of-sustainable-fashion.html
Hennes arbete för att skapa medvetenhet innehåller bl a en kampanj som vill få konsumenter att tänka efter vid köp om man skulle vilja använda plagget 30 gånger. Det finns såväl tv-intervjuer gällande arbetarvilkor i Bangladesh som andra artiklar som du säkert finner om du söker på "Livia Firth". Hoppas att du också finner lite hopp i detta!
Kram
C

Svar: Hej! Vad intressant, tack för tipset! Jag har bokmärkt den så jag kommer ihåg att läsa, låter hoppfullt :)
Sarah

2014-04-29 @ 00:26:41

Thank you for taking the time to comment!

Name:
Remember me?

E-mail address: (will not be published)

URL/Blog address:

Comment:

Trackback
RSS 2.0