Några festrester, lite vår och mycket färg

 
Idag har jag tagit ner alla vår/sommarkläder och hängt in i garderoben. Känns som att det är dags nu, hoppas verkligen inte att jag är lurad med vädret (även om det känns så, hur kan det vara så här mycket vår såhärårs!?). Passade på att rensa ut lite gammalt att ge bort, och att laga några grejer ur den där ständigt växande högen med kläder att fixa till på ett eller annat sätt... 
 
 
Lägenheten är full av ballonger från kalaset i fredags, och man kan knappt undgå att sparka på dom när man går mellan köket och vardagsrummet. Igår självsmällde en när jag satt och läste, annars är dom ganska trevliga tycker jag. För att citera Eric: "man blir glad av dom". 
 
 
Försöker fylla på med blommor så gott det går, älskar att det äntligen går att plocka in blommor utifrån igen! Känner nästan alltid att det är för dyrt att köpa hem snitt blommor, så då är det ju kanoners att kunna plocka in lite vitsippor från skogen bakom huset istället. 
 
 
Vi har möblerat om lite här hemma. En extra bokhylla som förut stod i hallen har hamnat i vardagsrummet lite småtemporärt sådär (som synes på ballongbilden), och så har vi flyttat på bordet i köket. Vi kom överens om att det är fulare, men smidigare och rymligare att ha bordet så, så då får det stå där. Måste bara ta tag i att flytta lampan som blir att hänga lite snett nu. 
 
Och nu ska jag nog ta och åka iväg till Bergsjön och gå en sväng runt själva Bergsjön-sjön. Känner att jag längtar efter vatten, nu såhär på vårkanten. Vad gör ni en onsdag som denna? 
 
 
A few photos from our flat as it looks today: took down all my summer dresses from the attic - lots of balloons left from the party last friday - love all the pretty spring flowers - we moved the kitchen table into a less aesthetically pleasing but more practical angle. 
 
 
 
 
 

Comments
Postat av: Viktoria gustafsson

Åååh blir helt sprudlig å fick värsta vårsommarkänsla av dina klänningar! Så färgglatt å fint!!

2014-04-02 @ 16:43:50
Postat av: Viktoria gustafsson

Åååh blir helt sprudlig å fick värsta vårsommarkänsla av dina klänningar! Så färgglatt å fint!!

Svar: Jag med! :)
Sarah

2014-04-02 @ 16:43:57

Thank you for taking the time to comment!

Name:
Remember me?

E-mail address: (will not be published)

URL/Blog address:

Comment:

Trackback
RSS 2.0