En sällan använd arbetsplats

 
 
 
 
Före påsk fick jag ett ryck och städade iordning på vårat röriga skrivbord. Som jag tidigare nämnt brukar det mest bli till avställningsyta för alla de högar som lätt samlas i lägenheten, och att någon av oss sitter där och faktiskt gör något vettigt är sällsynt.
 
Jag ville ändå göra ett försök till att göra platsen lite mysigare, så jag började snabbfixa när jag egentligen hade tusen andra saker att göra. Snodde in blommande kvistar som gav hela lägenheten ett lite rosa skimmer. Städade, ställde saker rakt och prydligt. Grävde fram gamla bilder och satte upp på väggen: ett inbjudningskort från bröllopet, en bild över hur mitt drömområde Bagaregården såg ut förr, en bild jag tog med en engångskamera sista veckan under gymnasiet när min klass hängde på stranden, en teckning Eric ritade till mig när vi skulle flytta till Göteborg, en bild på min morrontrötta syster jag tog till ett fotoprojekt i gymnasiet, en Stockholmskarta ur en vägatlas. 
 
Nu, såhär en vecka senare, är det kaos igen, hälften av bilderna har flyttas till andra platser och inte en enda gång satt jag vid det städade skrivbordet. 
 
 

Comments

Thank you for taking the time to comment!

Name:
Remember me?

E-mail address: (will not be published)

URL/Blog address:

Comment:

Trackback
RSS 2.0