En till smula vardagsrum

 
 
 
 
God måndag på er! Hoppas helgen varit bra? Jag passade på att fota lite, när jag var ledig under dags-ljus-i-lägenheten-tid. Det blir allt mindre av den varan... Tänkte starta veckan med att visa några av de småförändringar som skett i vardagsrummet sen sist. Ja, det blir ju mycket bilder därifrån.
 
Senaste veckorna har vi fixat till en sliten gammal secondhandbyrå som stått och samlat damm i hörnet av vardagsrummet och flyttat den till sovrummet istället. Och så ställde vi dit en annan sliten gammal secondhandbyrå... Har även målat om soffbordsbenen och hittat en ny-gammal matta. För ett tag sen tog vi också in olivträdet för vintern, de ska ju vara hemskt svåra att ha hand om så vi får väl bara hoppas och be att den överlever vintern. 
 
 
A few living room changes: new rug and repainted coffee table legs. And we brought the olive tree in from the balcony, let's just pray it'll survive the winter. 
 

Comments
Postat av: P

Snyggt! Va duktiga ni är med seconhandsgrejer.

2013-10-21 @ 16:53:55
Postat av: C

Har också läst att det kan vara lite knivigt med de där medelhavsväxterna på vintern. Själv ska jag göra vad jag kan för att övervintra mitt kära citronträd som jag fick i födelsedagspresent i våras. Flera citroner i vardande hänger på grenarna så det är mycket liv att sköta om. Har ni fått några frukter på trädet? Boken Citrusdrömmar & olivlundar rekommenderas; en sympatisk bok som det är mysigt att bläddra i även när man inte är på jakt efter konkreta råd. På nätet fann jag annars en ganska kortfattad instruktion gällande olivträdsvinterförvaring. Hoppas den kan vara till hjälp. http://blog.svd.se/tradgard/2012/10/07/olivtrad-och-vinter/

Svar: Tack för tipsen! Kikade lite på länken, får följa råden så gott det går ovh hoppas på det bästa! Lycka till med ditt citronträd! Härligt med citroner, vi fick inga oliver på vårt träd tyvärr.
Sarah

2013-10-21 @ 23:49:34
Postat av: Jennifer

Snyggt! Älskar lamporna!

Svar: Tack! Eller hur är de fina? De kommer faktiskt från Stadium. MIn man extraknäcker där, och så en dag skulle de slänga massa lampskärmar, så han fick med sig några hem.
Sarah

2013-10-23 @ 20:44:52
URL: http://jenniferstroud.blogg.se/

Thank you for taking the time to comment!

Name:
Remember me?

E-mail address: (will not be published)

URL/Blog address:

Comment:

Trackback
RSS 2.0