Svansjön

 
God måndag kära vänner! Ny vecka, nya tag! Eller något sådant. Tänkte bara dela med mig av ett litet tips såhär i början av vecka 46. Det är nämligen såhär: Fredrik Rydman (från dansgruppen Bounce ni vet) har koreograferat en version av Svansjön. Jag och Eric var och såg den i somras, och den var svinbra. Perfekt om man är lite ovan vid att se på modern dans, för det var inte alls så svårt som det ibland kan vara, underhållande och lagom långt dessutom. Men man behöver ju inte vara dansrookie för att uppskatta föreställningen såklart, svinbra var den ju som sagt.
 
 
Och nu, nu förstår ni, har jag fått nys om att den finns att se på svtplay, fram till den 2 december Så jag tycker minsann att alla ska lägga en timma och en kvart av sin tid den här veckan och kolla på föreställningen. Gört bara gört. 
 
Klicka på bilderna för källa. Fotograf: Mats Bäcker
 
 

If you ever get the chance to go and see the show Swan Lake Reloaded I strongly recommend you take it. It is a dance show, choreographed by Fredrik Rydman, former member of Bounce Streetdance Company, 
based on the story of the classical ballet Swan Lake, but with a modern twist. 
 
 

Comments

Thank you for taking the time to comment!

Name:
Remember me?

E-mail address: (will not be published)

URL/Blog address:

Comment:

Trackback
RSS 2.0