Och då vet man att snart är det jul / Home is wherever I'm with you

 
Helg! Alldeles snart iallafall. Tänkte fira fredag med att visa lite bilder på vårt (milt) adventspyntade vardagsrum från förra helgen. Vi är inte sånna som går all in och ändrar om hela inredningen för att det blir jul. Tycker man har så mycket för sig i dessa tider ändå. Men hyacinter och adventsstjärnor och en och annan ängel har vi iallafall. Kanske blir det några tomtar också, när det närmar sig...
 
 
 
 
Huvudsaken med det här inlägget var väl egentligen inte vårt sparsamma julpynt, utan tavelramshyllan som åkt upp på väggen sen sist ni såg vardagsrummet. Den observante kanske minns tavelramen som hittade hem till oss i början av hösten/slutet av sommaren. Jag hittade den på en secondhandrunda, och Eric fick genast idéer för den. Så den blev lite av hans projekt, och såhär blev det. Annars är det ju mest jag som fixar och donar här hemma... Men nu blev det en hylla av den. När den åkte upp på väggen kunde jag inte låta bli att köpa ett lätt cheesigt text-rads-print att ställa på hyllan. Jag gillar låten, Eric gör det inte, men raden är ju fin oavsett. 
 
  
 
It's the weekend! Just thought I'd show you our (very mild) Christmas decorations, and the new shelf that Eric made. I found this old frame in a thrift shop, and Eric got the idea to turn it into a shelf. I'm really pleased with how it turned out! 
 

Comments
Postat av: M

Blev ju jätte fint med ramen!

2013-12-06 @ 09:57:52

Thank you for taking the time to comment!

Name:
Remember me?

E-mail address: (will not be published)

URL/Blog address:

Comment:

Trackback
RSS 2.0