Jullov

 
Jag fick precis jullov, känns som en sån lyx. För även om jag tänker mig att den senaste veckan sett pysslig och mysig ut, har det ändå varit fullt upp. Därav no blogging. Så det ska bli skönt att vara lite ledig ett tag, faktiskt. Säger studenten på praktik. 
 
 
Och ja, det här med att fota och redigera i mörker, har inte riktigt fått kläm på det än. Som ni ser. Jag jobbar på det. Nuförtiden får man ju göra nästan allt i mörker, så det är bäst att vänja sig. Fast imorgon vänder det ju, långsamt. Långsamt.
 
Och det där jag har pysslat på, det blev två kransar av nedtrillat granris, en hänger på dörrhandtaget och en hänger på krokarna i hallen. Det blev liksom inte så mycket mer uppstyrt med dom, försökte mig på att spika upp en på dörren, men den var hård och det var sent, och jag oroade mig för att störa grannarna för mycket, så då blev det på handtaget istället. Och det där med boken, det får ni nog se hyffsat snart vad det ska bli för något...
 
 
I just had my last day at "work" before christmas. I'm really looking forward to some time off...

Comments
Postat av: C

Vanligtvis fotograferar jag mycket. Jag till och med säljer en del av mina alster till vänner och vänners vänner. Min vintermörkret har jag svårt att hantera. Vissa månader är det som att jag helt ger upp och låter kameran ligga i träda. Så du är inte ensam.
God jul, kära du. Och tack för att jag får hälsa på i ditt cyberkrypin, vilket inte alls låter så mysigt som jag tycker att det är.
Julekramar
från
C

Svar: Tack så jättemycket för din fina kommentar! Kram
Sarah

2013-12-23 @ 10:52:18
Postat av: C

MEN ska det vara, inte MIN.
Och dina bilder är stämningsfulla. Så det så.
C

2013-12-23 @ 10:53:55

Thank you for taking the time to comment!

Name:
Remember me?

E-mail address: (will not be published)

URL/Blog address:

Comment:

Trackback
RSS 2.0